Новини

Володимир Гончарук спілкувався з жителями Південно-Західного мікрорайону

У середній загальноосвітній школі №24 відбувся виїзний прийом громадян з особистих питань. З хмельничанами, які мешкають у Південно-Західному мікрорайоні, спілкувався заступник міського голови Володимир Гончарук. Загалом до представника міської влади звернулося близько десятка громадян.

Першим було звернення хмельничанина щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди на власній земельній ділянці, розташованій за адресою: Кам’янецька, 131/1. Питання уже розглядалося на засіданні постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища ще у серпні минулого року. За результатами розгляду комісія вирішила відхилити звернення. Уважно вивчивши надані заявником документи, Володимир Володимирович доручив ще раз розглянути це звернення департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Наступне звернення стосувалося надання дозволу на будівництво гаража поблизу будинку №5/1 на вулиці Хотовицького. Родина має на прибудинковій території металевий гараж і намагалася його узаконити, заплативши кошти одній з приватних фірм, які цим займаються. Проте справа не зрушується з місця.

Заступник міського голови роз’яснив заявниці, що наразі міська влада працює над вирішенням серйозної проблеми у місті – наявністю гаражів-самобудів на прибудинкових територіях, землях міської комунальної власності. Управління архітектури та містобудування проводить рейди по самовільно встановлених тимчасових конструкціях у дворах.

«Усі встановлені без відповідних документів металеві конструкції підлягають знесенню. 99% від усіх подань на гаражі, які розглядаються на засіданні виконавчого комітету, отримують відмову. Якщо кожен буде захоплювати землю там, де він вважає за потрібне, то ні до чого доброго це не призведе», - наголосив заступник міського голови Володимир Гончарук.

На виїзний прийом громадян з особистих питань завітав депутат Хмельницької міської ради Олег Певнєв, на території округу якого розташовані дві школи – ЗОШ №24 та СЗОШ №27 імені Д. Іваха. Міський обранець опікувався питанням довезення дітей, які проживають у житловому масиві «Електроніка», що знаходиться за заводом «Катіон», до цих навчальних закладів. Це питання Володимир Володимирович доручив розглянути управлінню транспорту та зв’язку спільно з департаментом освіти та науки.

Мешканець одного з будинків у провулку Нечая, інвалід ІІ групи, просив представника міської влади перевірити правильність нарахування йому пенсії. Це питання Володимир Гончарук направив на розгляд відділу з нагляду за правильністю призначення (перерахунку) і виплати пенсії управління праці та соціального захисту населення.

Ще одна мешканка будинку №18/1, що на Львівському шосе, звернулася з питанням перерахунку оплати за вивезення твердих побутових відходів, оскільки сім’я доньки проживає за кордоном.

Виконання звернень усіх хмельничан, які прийшли цього дня на прийом з особистих питань, заступник міського голови взяв під особистий контроль.

 

 

.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!