Новини

Розпочато заплановані у 2019 році ремонти прибудинкових територій

5 березня у Хмельницькому розпочали капітальний ремонт прибудинкових територій. На вул. П. Мирного, 31 проводять демонтажні роботи.

За інформацією відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, загалом у 2019 році капітальним ремонтом буде відремонтовано 25 прибудинкових територій на загальну суму 20 млн грн та понад 43 двори – поточним ремонтом на суму - 4 млн грн.

Уже виготовлено проектно-кошторисну документацію та передано на експертизу на капітальний ремонт прибудинкових територій, розташованих за адресами: вул. Чорновола, 56; вул. Курчатова, 92/1; вул. Залізняка, 22/1 (водовідведення). Розробляються проекти на оновлення капітальним ремонтом дворових територій на Тернопільській, 34/5 та Львіському шосе, 14.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!