Новини

Оголошується конкурс на посади педагогічних працівників Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1

Відповідно до Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545, рішення сесії Хмельницької міської ради від 11.04.2018 року №23 «Про створення Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру № 1 та затвердження статуту Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1» та з метою публічного і прозорого призначення на посади педагогічних працівників, Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад вчителя-дефектолога, вчителя-логопеда, вчителя-реабілітолога комунальної установи «Хмельницький інклюзивно-ресурсний центр №1», який знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 61.

Дата проведення конкурсного відбору 27 березня 2019 року.

Порядок проведення конкурсу:

- попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;

- проведення іспиту та визначення його результатів;

- проведення співбесіди та визначення її результатів;

- визначення переможця конкурсного відбору.

Прийом та реєстрація документів від претендентів на посади педагогічних працівників комунальної установи «Хмельницький інклюзивно-ресурсний центр №1» здійснюється з 5 до 25 березня 2019 року в Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 53 (кабінет № 25).

Основні вимоги до кандидатів:

Освіта:

- для вчителя-дефектолога та вчителя-логопеда - вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія»;

- для вчителя-реабілітолога - вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Фізичне виховання»;

- стаж роботи за фахом не менше трьох років;

- професійна компетентність;

- вільне володіння державною мовою;

- володіння навичками роботи на комп'ютері з відповідними програмними засобами.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається автобіографія та/або резюме у довільній формі;

- копії документів про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

- медичні довідки за формами № 122-2/о та № 140/о;

- заяву про присутність близьких родичів у складі комісії.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

У разі невідповідності наданих документів установленим вимогам претенденти на заміщення вакантної посади до конкурсу не допускаються, про що їм буде повідомлено впродовж трьох днів Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!