Новини

Подбайте заздалегідь про достовірність власних даних у Державному реєстрі виборців, щоб не втратити своє право проголосувати

Для того, щоб мати можливість проголосувати потрібно перевірити себе у списках виборців і, за потребою, внести зміни до Державного реєстру виборців. Відповідно до Закону України «Про вибори Президента України» будь-які зміни можна вносити до 25 березня поточного року. Після цієї дати зміни можна вносити лише за рішенням суду. Звертаємо увагу, що в день виборів жодних змін до Державного реєстру виборців вносити не можна.

Усі хто збирається голосувати не за місцем реєстрації, можуть написати заяву та додати до неї необхідні документи (Яку процедуру потрібно пройти, аби голосувати не за місцем реєстрації).

Перевірити дані про себе у реєстрі виборців можна у відділі ведення державного реєстру виборців Хмельницької міської ради (вул. Гагаріна, 3, каб. 206, 220) або онлайн через особистий кабінет виборця на сайті drv.gov.ua
Якщо ж у ваших даних буде виявлено помилки, потрібно звернутися до відділу ведення державного реєстру виборців Хмельницької міської ради. Аби зміни, у разі виявлення помилок, були внесені вчасно, радимо заздалегідь пройти перевірку своїх даних. Якщо робити це через особистий кабінет, то запит оброблятиметься протягом двох днів (48 годин) і відповідь буде надіслано на електронну пошту за умови її підтвердження.

Закликаємо хмельничан уже зараз перевірити дані про себе та попіклуватися про можливість голосування не за місцем проживання заздалегідь, якщо виникає така необхідність.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!