Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

27 лютого о 12.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ОНОВЛЕННИЙ ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд звернення Градомського О.М. (учасника АТО) щодо виділення земельної ділянки в ГК «Світанок» для будівництва індивідуального гаража.

2. Про розгляд звернення Чернігова В.В. (учасника АТО) щодо виділення земельної ділянки в ГК «Світанок» для будівництва індивідуального гаража.

3. Про розгляд звернення Фаренюка В.П. (учасника АТО) щодо виділення земельної ділянки в ГК «Світанок» для будівництва індивідуального гаража.

4. Про розгляд звернення Яремчука В.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0808 га по прв. Молодіжному,14 для ведення особистого селянського господарства.

5. Про розгляд звернення гр. Шуляк Д.О. щодо повторного розгляду питання стосовно передачі у власність земельної ділянки площею 0,260 га по прв. Купріна,66 для ведення особистого селянського господарства

6. Про розгляд звернення КЕВ м. Хмельницький щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель оборони військових містечок №1 Хмельницького гарнізону площею 49,05 га.

7. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Гранецький В.М.)

8. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Бабій А.Є.)

9. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Тадля О.В.)

10. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою  та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін та втрату чинності» (Харитонов С.В.)

11. Проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки в оренду іноземному громадянину» (Овчінніков В.І.)

12. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою та надання земельної ділянки у власність громадянці» (Баранова М.В.)

13. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Білюк Л.І.)

14. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою  та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Королюк М.К.)

15. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Благун О.Г.)

16. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Гудима В.В.)

17. Проект рішення «Про припинення права оренди частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Куц М.Г.)

18. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та втрату чинності» (Мужичук О.В.)

19. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність)» (Жолкевська Т.О.)

20. Проект рішення «Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Дралюк В.П.)

21. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів»

22. Проект рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою юридичній особі» (СП «Золота лінія»)

23. Проект рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою юридичній особі» (ХККВ фірма «Укрторгбудматеріали»)

24. Проект рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення»

25. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в рішення сесії міської ради» (Богдан С.В.)

26. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Галкін Г.Я.)

27. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі їх в оренду, внесення змін в рішення сесії міської ради  та договір оренди землі» (ТОВ «Шаблон»)

28. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок в оренду, постійне користування, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку із зміною цільового призначення та зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (ТОВ «Вінтаж Плюс»)

29. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками та надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду, постійне користування» (міський відділ освіти)

30. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, проведення земельних торгів з продажу права оренди, які виставляються окремими лотами, визначення переліку земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги, встановлення стартового розміру орендної плати, стартової ціни продажу земельних ділянок, розміру гарантійного внеску та значення кроку лотів»

31. Проект рішення (повторно) «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду» (Ковальчук С.В.)

32. Про розгляд звернення ФОП Галкіна Г.Я. щодо надання згоди на проведення благоустрою прилеглої території до земельної ділянки по вул. Купріна,57/1, яка перебуває у власності, а саме: встановлення декоративного поребрика 35 м.п. та мощення тротуарною плиткою 490 кв.м.

33. Про розгляд звернення ПП «Мята» щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування одноповерхової нежитлової будівлі (корпус 19) та приміщення павільйону по вул. Тернопільські,17/2 площею 0,1140 га та припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Тернопільській,17/2 площею 0,0663 га та по вул. тернопільській,17/1-Ж площею 0,0477 га у зв’язку з об’єднанням земельних ділянок.

34. Про розгляд звернення Вознюка С.О. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною КВЦПЗ площею 1200 кв.м по вул. Нижній Береговій, 25/2 з «02.03  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку – землі житлової та громадської забудови» на «02.01  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – землі житлової та громадської забудови» з метою передачі її в оренду.

35. Про розгляд звернення гр. Сидоренко Г.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0178 га по вул. Нижній Береговій, 47 для ведення особистого селянського господарства.

36. Про розгляд звернення комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста щодо передачі в постійне користування земельної ділянки по прв. Красовського,4/1-А площею 0,0450 га під влаштування дитячого майданчика та вважати не дійсним п.3 рішення 25 сесії міської ради від 10.10.2018 №84.

37. Про розгляд звернення ПрАТ «Фірма Бакалія» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 1,230 га по вул. Шевченка,70 у зв’язку з продажем нежитлових приміщень.

38. Про розгляд звернення ПрАТ «Фірма Бакалія» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,0220 га по вул. Шевченка,101 у зв’язку з продажем нежитлового приміщення, кафе з вхідним тамбуром.

39. Про розгляд звернення ПрАТ «Фірма Бакалія» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,0800 га по вул. Вінницьке шосе,57 у зв’язку з продажем магазину роздрібної торгівлі і кафе з добудовою тамбура та літньої площадки.

40. Про розгляд звернення гр. Лучинського Д.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0215 га по вул. Гонти,51/5 для ведення особистого селянського господарства.

41. Про розгляд звернення гр. Горецької О.О. щодо поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Бандери,7/1.

42. Проект рішення "Про внесення змін в комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького " (перенесення з центральної частини міста).

43. Проект рішення "Про внесення змін в комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького" (перенесення ТС).

44. Проект рішення "Про внесення доповнень в комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького”.

45. Проект рішення "Про внесення змін в площу стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького".

46. Проект рішення "Про падання дозволу приватному підприємству "СКІФ М" на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на орендованій земельній ділянці" (вул. Львівське шосе, 31/2).

47. Про розгляд звернення гр. Амонса С.Л. щодо перенесення тимчасової споруди з вул. Красовського (біля буд.№ 1 по вул. Пілотській) на вул. Кропивницького. поруч з існуючим кіоском власника в зв'язку з непогодженням місцевих мешканців.

48. Про розгляд звернення гр. Дем'янчука Ю.А. щодо надання дозволу на встановлення тимчасових споруд на орендованій земельній ділянці по вул. Кам'янецькій, 137/1.

49. Про розгляд звернення ТОВ “Подільський бройлер” щодо перенесення пересувної тимчасової споруди лавки-автопричепа з прс. Миру (тр. зуп. "Поліклініка № 2”) на вул. Курчатова (біля буд.№ 90).

50. Про розгляд звернення гр. Олексюка Р.В. та інших підприємців щодо можливості залишити тимчасові споруди по вул. П. Мирного, на кінцевій зупинці.

51. Про розгляд звернення гр. Муляра В.Б. щодо продовження строку дії розміщення тимчасової споруди по вул. Проскурівського підпілля (біля буд.№16) в центральній частині міста.

52. Про розгляд звернення гр. Старцун Л.І. щодо перенесення тимчасової споруди з вул. Кам'янецької (біля буд.№118) на вул. Кам'янецьку (біля буд. №124).

53. Про розгляд звернення гр. Кузьмака Д.С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по вул. Болохівській для ведення особистого селянського господарства.

54. Про розгляд звернення гр. Гордійчук О.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Смотрицького, 17-А для ведення особистого селянського господарства.

55. Про розгляд звернення гр. Філіпчука М.Я. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Нагірній для ведення особистого селянського господарства.

56. Про розгляд звернення гр. Пастуха С.Л. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Платона Майбороди, 19 для ведення особистого селянського господарства.

57. Про розгляд звернення гр. Садового В.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Пасічній, 18 для ведення особистого селянського господарства.

58. Про розгляд звернення гр. Теслі Р.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в гаражному масиві по вул. Львівське шосе, 14-В для будівництва індивідуального гаража.

59. Про розгляд звернення гр. Тадля М.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Вінницькій, 79-А для ведення особистого селянського господарства.

60. Про повторний розгляд звернення гр. Вержбицької С.М. щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0,1 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Залізничній,68 та надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1179 га для ведення особистого селянського господарства з метою внесення її до Державного земельного кадастру та передачі її в подальшому у власність (відповідь управління земельних ресурсів та земельної реформи).

61. Про повторний розгляд звернення гр. Кирилюк Л.М. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1 га по вул. О.Вишні,14 з метою передачі її у власність (відповідь управління земельних ресурсів та земельної реформи).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!