Новини

Хмельницькій молоді розповіли про події на Майдані Незалежності

Молодіжний центр провів зустріч, на якому студенти вшанували пам`ять тих, хто відав життя за Україну під час Революції Гідності. Учасники Євромайдану та Революції Гідності Ганна Маєвська, Олександр Чорний та фотограф Сергій Аніськов розповіли молоді про свої емоції та переживання які, вони відчували будучи поруч із побратимами у ті історичні дні. Також показали тематичний фільм "Зима, що нас змінила. Самооборона" та світлини п’ятирічної давнини. Фільм дав можливість відчути емоції, які переживали активісти. Стрічка справила враження на молодь та спонукала до активного обговорення. Вечір-спогад завершився перфоменсом.

Участь у заході взяли майже 100 студентів ВПУ №4, ДНЗ "Хмельницького центру ПТО сфери послуг», Хмельницький професійний ліцей, Хмельницький професійний ліцей електроніки.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!