Рішення міської ради

Про перейменування Хмельницького міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Школа життя» на Хмельницький міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя»

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять дев’ятої сесії

№14 від 13.02.2019 р.

 

Внесені зміни:

рішенням 4-ї сесії міської ради від 17.02.2021 №73

 

Про перейменування Хмельницького міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Школа життя» на Хмельницький міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя»

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», наказом Міністерства соціальної політики України від 09.08.2016 №855 "Деякі питання комплексної реабілітації осіб з інвалідністю" (зі змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства соціальної політики України від 14.03.2018р. №355), Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати Хмельницький міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Школа життя» на Хмельницький міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя».

2. Затвердити Положення про Хмельницький міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя» в новій редакції (додаток 1), який доручити підписати директору Центру Юрченко А.П.

3. Відповідальність за виконання рішення  покласти на управління праці  та соціального захисту населення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Size: 201 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!