ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 14 лютого 2019 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 14 лютого 2019 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чергового засідання виконавчого комітету

14 лютого 2019 року

  1.  

Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності.

  1.  

Про погодження умов передачі в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності.

  1.  

Про передачу в оренду нежитлового приміщення міської комунальної власності за результатами конкурсу.

  1.  

Про надання згоди на здійснення капітального ремонту (невід’ємних поліпшень) та погодження проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту орендованого нерухомого майна міської комунальної власності.

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Проскурівській, 56.

  1.  

Про передачу в оренду бюджетній установі нежитлового приміщення міської комунальної власності.

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо надання дозволу на передачу в суборенду частини нежитлових приміщень міської комунальної власності.

  1.  

Про розірвання договорів оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності та втрату чинності підпунктів рішень виконавчого комітету.

  1.  

Про надання дозволу комунальному підприємству «Управляюча муніципальна компанія «Проскурівська» Хмельницької міської ради на передачу з балансу на баланс міського комунального підприємства по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності нежитлових приміщень.

  1.  

Про надання дозволу комунальному підприємству «Управляюча муніципальна компанія «Південно-Західна» Хмельницької міської ради на передачу з балансу на баланс міського комунального підприємства по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності нежитлових приміщень.

  1.  

Про надання дозволу на передачу з балансу на баланс нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Кам’янецькій, 99.

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013 р. №11

  1.  

Про внесення змін в підпункт 1.15 пункту 1 рішення виконавчого комітету від 27.07.2017 року №507.

  1.  

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету від 13.09.2018 №684, від 26.12.2013 №905.

  1.  

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету, втрату чинності пункту додатку до рішення та підпунктів рішень виконавчого комітету.

  1.  

Про втрату чинності підпунктів рішень виконавчого комітету, пункту додатку до рішення виконавчого комітету та розірвання договору оренди частини нежитлового приміщення міської комунальної власності.

  1.  

Про внесення змін в підпункт 1.5 пункту 1 рішення виконавчого комітету від 26.10.2017 року № 749.

Доповідає: Трещов Мирослав Миколайович, начальник управління комунального майна

  1.  

Про затвердження акту безоплатного приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького квартири.

Доповідає: Поліщук Тетяна Миколаївна, начальник управління капітального будівництва

  1.  

Про надання житлової площі учаснику бойових дій.

  1.  

Про включення квартири до числа службових та затвердження рішень про надання житлової площі військовослужбовцям Національної гвардії України.

  1.  

Про присвоєння номеру трикімнатній квартирі по вул. Пілотській, 117 та зміну договорів найму на житлові приміщення.

  1.  

Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради.

Доповідає: Коростіль Анатолій Миколайович, завідувач відділу обліку та розподілу житлової площі

  1.  

Про надання статусу дитини-сироти неповнолітньому Мяснікову Владиславу Івановичу, 04.01.2002 року народження.

  1.  

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому Мельнічуку Трохиму Ігоревичу, 18.07.2015 року народження.

  1.  

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній Мельничук Крістіні Ігорівні, 06.05.2014 року народження.

  1.  

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній Мельнічук Марії Миколаївні, 29.10.2012 року народження.

  1.  

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній Авіловій Маргариті Ігорівні, 15.08.2009 року народження.

  1.  

Про дозвіл на здійснення правочинів стосовно нерухомого майна, співвласниками якого є та право користування яким мають неповнолітні.

  1.  

Про втрату малолітнім Кудлою Олексієм Михайловичем, 09.03.2015 року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

  1.  

Про втрату малолітньою Кудлою Софією Михайлівною, 16.01.2017 року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Доповідає: Дика Світлана Михайлівна, начальник служби у справах дітей

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Порядку забезпечення малозабезпечених, малозахищених жителів міста та осіб, які перебувають в складних життєвих ситуаціях гарячими обідами, продовольчими пайками та індивідуальними засобами особистої гігієни у новій редакції та втрату чинності рішення міської ради.

Доповідає: Ковальчук Ірина Іванівна, директор Хмельницького міського центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

  1.  

Про надання дозволу на передачу з балансу на баланс нежитлової будівлі міської комунальної власності по вул. Соборній, 55.

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради для надання допомоги у вигляді передплати на газету «Проскурів» інвалідам АТО та членам сімей загиблих під час участі в АТО.

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради для надання допомоги у вигляді передплати на газету «Проскурів» для окремих пільгових категорій жителів міста Хмельницького.

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради для надання допомоги у вигляді передплати на газету «Проскурів» громадянам, які обслуговуються в Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг).

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про внесення змін до Комплексної програми «Піклування» в м. Хмельницькому на 2017-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.12.2018 року № 1066

  1.  

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Андрухович А.А.)

  1.  

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Бобруну В.В.)

  1.  

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Боднарчуку Ю.В.)

  1.  

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Барабаш Т.І.)

  1.  

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Анохіній Н.В.)

Доповідає: Воронецький Словян Ількович, начальник управління праці та соціального захисту населення

  1.  

Про затвердження Плану основних заходів цивільного захисту Хмельницької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2019 рік.

Доповідає: Білоус Дмитро Дмитрович, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці

  1.  

Про затвердження Плану звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій з обліковими даними Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату у 2019 році.

Доповідає: Шкабура Юрій Юхимович, завідувач відділу з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та питань взаємодії з правоохоронними органами.

  1.  

Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

  1.  

Про демонтаж конструкцій зовнішньої реклами.

  1.  

Про визнання пункту рішення таким, що втратив чинність та надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянину Лукіянчуку Володимиру Федоровичу по прс. Миру, 78/4.

  1.  

Про визнання пункту рішення таким, що втратив чинність та надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянину Тамойко Василю Васильовичу по прс. Миру, 78/4.

  1.  

Про затвердження Актів визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів та втрату чинності підпунктів рішення виконкому.

  1.  

Про надання дозволу громадянам на переведення садових будинків у жилі будинки. (Білоус Д.Д.)

  1.  

Про надання дозволу громадянам на переведення садових будинків у жилі будинки. (Гладкий О.В.)

Доповідає: Чорнієвич Олександр Богданович, директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради. (для виконання стягнення коштів)

Доповідає: Стародуб Лідія Володимирівна, завідувач відділу бухгалтерського обліку, планування та звітності

  1.  

Про розгляд електронної петиції щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна»

  1.  

Про розгляд електронної петиції «Безпечний перехід».

  1.  

Про створення комісії з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж зовнішнього освітлення за адресою: вул. Вінницька, 1 ОСББ «Верневокзальне» в м. Хмельницькому.

  1.  

Про затвердження акта безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста мережі зливної каналізації, яка побудована поза межами земельної ділянки по вул. Вінницькій, 1/8 житлово-будівельного кооперативу «Щасливий».

Доповідає: Новачок Василь Пилипович, начальник управління житлово-комунального господарства

  1.  

Про внесення подання окружній виборчій комісії територіального виборчого округу № 187 щодо утворення спеціальної виборчої дільниці на тимчасовій основі для проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року.

  1.  

Про надання дозволу виконавчому комітету на передачу з балансу на баланс музею-студії фотомистецтва виставкових робіт.

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради. (на оплату послуг ТОВ «Газета «Проскурів»)

  1.  

Про виділення коштів з цільового фонду Хмельницької міської ради. (з нагоди зустрічі делегації Асоціації міст України)

Доповідає: Назаров Роман Григорович, заступник начальника управління організаційно-інформаційної роботи та контролю

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!