Новини

Триває набір на громадсько-політичні студії "Школа сучасних лідерів"

Оголошено набір на громадсько-політичні студії. Проект проходитиме вдруге. Громадсько-політичні студії «Школа сучасних лідерів» спрямований на формування кадрового резерву громадсько-активної та політично-свідомої студентської молоді міста Хмельницького.  Учасники «Школи сучасних лідерів» візьмуть участь у серії тренінгів, лекцій, інтерактивних ігор, здобудуть навички з побудови команди та планування власного часу.

Проект триватиме з 28.02 до 02.03.2019 року.

Навчання здійснюватиметься у два блоки:

  1. Громадська активність.
  2. Політична свідомість.

До участі запрошуються студенти закладів вищої освіти Хмельницького, які охочі будувати політичну кар'єру, розширювати спектр політичної освіти, зміцнювати та покращувати суспільно-політичне середовище громадян та впроваджувати сучасні політичні ініціативи.

АНКЕТА: https://goo.gl/forms/b4LMQnjDtGaf5YVf1

Дедлайн реєстрації – 22 лютого.

Проект відбувається за ініціативи Хмельницької міської ради за участі Молодіжної громадської ради при управлінні молоді і спорту.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!