Рішення виконавчого комітету

від 24.01.2019 № 57 "Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 24.01.2019 № 57

Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради

 

Розглянувши пропозиції громадської комісії з житлових питань, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 р. № 470, виконавчий комітет міської ради

ВИРIШИВ:

1. Прийняти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для поліпшення  житлових умов таких громадян:

1.1. Малінковську Ірину Юріївну,  в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.2. Герасимчука Володимира Владиславовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.3. Кравчука Ростислава Леонідовича,  в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 119 Кодексу цивільного захисту України.

1.4. Шпака Володимира Володимировича,в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.5. Ковальчук Вікторію Анатоліївну,  в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.6. Яринку Олексія В’ячеславовича,  в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.7. Назарова Костянтина Олександровича,  в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.8. Солодковську Світлану Миколаївну, в зв’язку з відсутністю житлової площі.

1.9. Шевчук Ларису Валеріївну, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі.

1.10. Каноніка Дмитра Сергійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 119 Кодексу цивільного захисту України.

1.11. Чубак Наталію Вікторівну, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.12. Мокряка Володимира Григоровича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.13. Зайця Олександра Івановича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.14.  Кирилюка Михайла Анатолійовича,в зв’язку з відсутністю житлової площі.

1.15. Тарновську Марину Володимирівну, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі.

1.16. Рогульського Вадима Руслановича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

 1.17. Мамлюка Олександра Володимировича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.18. Верестюка Анатолія Миколайовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.19. Леньгу Івана В’ячеславовича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.20. Самолюка Ігоря Анатолійовича,в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, як учасника бойових дій.

1.21. Петровську Сніжану Миколаївну,в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі.

1.22. Сокоть Іванну Миколаївну, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.23. Лисяка Андрія В’ячеславовича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.24. Побуту Дмитра Михайловича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

2. Включити в склад сім’ї  дружину. 

3. Розділити чергу квартирного обліку між Любінецьким Богданом Васильовичем,  та  Любінецькою Валентиною Михайлівною.

4. В зв’язку із реєстрацією шлюбу  змінити прізвище

5. Включити Гедзенюка Олександра Олександровича в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

6. Включити в склад сім’ї  онуків, в зв’язку із реєстрацією шлюбу змінити прізвище доньці, розділити чергу квартирного обліку, включити  в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 45 Житлового кодексу Української РСР,

7. Включити Ночку Юрія Івановича в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

8. Включити в склад сім’ї Ремського Дмитра Ярославовича

9. В зв’язку із реєстрацією шлюбу  змінити прізвище  та включити в склад сім’ї дочку

10. Включити в склад сім’ї онуку

11. Внести зміни в п. 12 рішення виконавчого комітету від 13.12.2018 року № 978 “Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради”, а саме: після слів «На квартирному обліку» додати «та в окремому списку першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”», далі по тексту.

12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!