Рішення виконавчого комітету

від 24.01.2019 № 55 " Про дозвіл на здійснення правочинів стосовно майна, співвласниками якого є та право користування яким мають малолітні, неповнолітні"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 24.01.2019 № 55

Про дозвіл на здійснення правочинів стосовно майна, співвласниками якого є та право користування яким мають малолітні, неповнолітні

 

Розглянувши матеріали, подані комісією з питань захисту прав дитини, про здійснення правочинів стосовно майна, співвласниками якого є та право користування яким мають малолітні, неповнолітні, керуючись ст. ст. 6, 69, 177 Сімейного кодексу України, ст. ст. 31, 32 Цивільного кодексу України, ст. ст. 17, 18 Закону України "Про охорону дитинства", ст. 12 Закону України "Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей", постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 "Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини", виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Дати дозвіл громадянам здійснити правочини стосовно нерухомого майна, право користування яким мають малолітні, неповнолітній:

1.1. Кошельнику Олександру Степановичу на укладення договору дарування квартири

1.2. Любицькому Андрію Олександровичу на укладення договору міни 1/2 частки квартири

1.3. Подйому Михайлу Володимировичу, Артемчук Надії Володимирівні на укладення договору дарування по 36/100 частки домоволодіння , та по 1/4 частки земельної ділянки площею 0,0652 га, призначеної для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

1.4. Шереметі Андрію Феодосійовичу, Шереметі Наталі Леонтіївні на укладення договору про виділ квартири зі складу 

1.5. Басістому Андрію Анатолійовичу на відчуження 1/2 частки квартири  на ім'я матері дитини 

 

2. Дати дозвіл громадянам від імені малолітніх здійснити правочини стосовно нерухомого майна:

2.1. Матері –  на укладення договору міни 1/2 частки квартири  на ім'я дитини 

2.2. Батькові –  на набуття права власності на 1/3 частку житлового будинку, та відповідної частки земельної ділянки площею 0,0493 га, призначеної для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), на ім'я дитини

2.3. Матері –  на набуття права власності на 2/3 частки квартири на ім'я дітей, в рівних частках кожній;

2.4. Матері –  на набуття права власності на 2/5 частки квартири  на ім'я дітей 

 

3. Дати дозвіл громадянці на перереєстрацію транспортного засобу, співвласником якого є малолітня:

3.1. Матері -  на перереєстрацію транспортного засобу марки MERCEDES-BENZ Vito A, 2002 року випуску,  співвласником якого (1/12 частки) є малолітня   за умови зазначення  як співвласника в свідоцтві реєстрації транспортного засобу.

 

4. Дати дозвіл неповнолітньому, за згодою батьків, здійснити правочини стосовно нерухомого майна:

4.1. за згодою батьків,  на набуття права власності на 1/5 частку квартири  на його ім’я.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г. Мельник.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!