Проекти рішень міської ради

Про затвердження Порядку розміщення відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства в м.Хмельницькому

 

Про затвердження Порядку розміщення відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства в м.Хмельницькому

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету  та з метою вдосконалення та впорядкування розміщення тимчасових споруд - відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства на території м. Хмельницького, враховуючи «Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244, «Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства», затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.2002 №219, «Єдині правила ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 №198, відповідно до ДСТУ 4281:2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація», керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 29.02.12 №23 «Про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Хмельницького», Правилами благоустрою території міста Хмельницького, в редакції, затвердженій рішенням міської ради від 25.06.2014 №71 із внесеними змінами та доповненнями, міська рада:

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  Порядок  розміщення відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства в м. Хмельницькому (додаток 1).

2. Суб'єктам господарювання – власникам/орендарям закладів ресторанного господарства з моменту набрання чинності цього рішення здійснювати оформлення документації на розміщення відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства відповідно до Порядку розміщення відкритих майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства в місті Хмельницькому, затвердженого цим рішенням.

3. Рішення виконавчого комітету від 22.03.2012 №230 «Про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності об’єктів дрібнороздрібної пересувної торговельної мережі та відкритих майданчиків для харчування на території м.Хмельницького та втрату чинності рішень виконавчого комітету від 13.08.2009 року №843» із внесеними змінами рішеннями виконавчого комітету від 13.08.20015 №570 та від 14.07.2016 №495 визнати такими, що втратили чинність.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського голови А.Бондаренка, В.Гончарука.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Size: 251 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!