Новини

Ювілейні «Зимові візерунки» завершилися концертом дружби

У Хмельницькому завершився ХХХ Всеукраїнський фестиваль танцю “Зимові візерунки” пам’яті Юрія Гуреєва, присвячений 100-річчю Соборності України. Протягом трьох днів, з 21 до 23 січня, учасники колективів дарували хмельничанам та гостям міста яскраві творчі номери. Першого дня захід розпочався концертом «Ми радо зустрічаєм всіх» (у Палаці творчості дітей та юнацтва). 22 січня в обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького відбулося дійство, присвячене Дню Соборності України - «День Злуки – це братерства день». Сьогодні фестиваль завершився концертом дружби у Палаці творчості дітей та юнацтва.

Гостями фестивалю були учасники 14 хореографічних колективів з різних міст України: Хмельницького, Вінниці, Запоріжжя, Дніпра, Львова, Харкова, Шостки. А приймав їх, як завжди, народний художній колектив ансамбль танцю “Подолянчик” Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, художній керівник Іван Гуреєв.

Учасники ХХХ Всеукраїнського фестивалю танцю “Зимові візерунки” пам’яті Юрія Гуреєва, присвяченого Дню Соборності України отримали подарунки та дипломи.

За 30 років колективи з різних куточків України довели, що «Зимові візерунки» стали яскравою подією у культурному житті не лише міста Хмельницького, а й усієї України.

Фото гуртка цифрового фото "Світлинка" Палацу творчості дітей та юнацтва.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!