Новини

Студенти ВПУ №11 завітали на екскурсію до міської ради

Цікаву та пізнавальну екскурсію для студентів вищого професійного училища №11 провела керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. Підлітки працювали у зеленій та сесійній залах. Юлія Сергіївна коротко ознайомила присутніх із історією місцевого самоврядування, детально зупинилася на роботі Хмельницького голови Олександра Симчишина та депутатів міської ради.

Студенти дізналися про склад міської ради, процедуру призначення заступників міського голови та виборів секретаря. Спробували себе в ролі керівників міста, виступили перед аудиторією та відповідали на запитання безпосередніх виборців.

Спілкуючись із присутніми, Юлія Сабій наголосила, що кожен може випробувати свої сили і стати депутатом міської ради чи навіть міським головою, але для цього потрібно багато та наполегливо працювати.

Загалом спілкування було цікавим та пізнавальним.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!