Рішення міської ради

Про поновлення договору оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Вороні Михайлу Павловичу

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення дванадцятої сесії

№43 від 09.11.2011 р.

 

 

Про поновлення договору оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Вороні Михайлу Павловичу

 

Розглянувши пропозицію депутата міської ради Р. Афійчука, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Поновити договір оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Вороні Михайлу Павловичу по вул. Городній, 7/2 площею 7029 м2 терміном на 3 роки під будівництво щільної забудови індивідуальних житлових будинків (договір оренди землі №040874200136 від 22.08.2008р., додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі №040974200281 від 01.12.2009р.). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова  С. Мельник

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!