Новини

"Впевненими кроками оновлюємо наші медичні установи», – О. Симчишин

У Хмельницькій міській лікарні уже повністю термомодернізовано та відремонтовано фасад корпусу №1. Будівля – це початок міської лікарні, вона збудована в 1956 році. Відтоді капітально ремонтувалася вперше. Замінені усі вікна, відремонтовано дах, повністю утеплено фасад.

Крім того, вже завершено ремонт у терапевтичному відділенні №1, операційному блоці ЛОР відділення, відремонтовані санвузли в корпусі №3, коридор на першому поверсі цього корпусу, на фініші – капремонт частини неврологічного відділення, у тому числі окремого відділення для хворих на інсульт. Повністю готове приміщення під міське відділення гемодіалізу. 74 хворих, що потребують процедури, зможуть отримувати послугу в комфортний час та умовах в міській лікарні. Чекаємо на передачу частини субвенції з держбюджету. Загалом на ремонти у міській лікарні в 2018 році витратили 4,7 мільйона гривень.

«Також оновлюємо медичне обладнання: за останні півроку придбали операційний холедоскоп, ендоскопічну ЛОР відеосистему, лапароскопічну стійку, дефібрилятор тощо на суму близько 7,4 млн грн. Роботи ще дуже багато, але зміни вже є. Готуємося втримати темп і в 2019 році», – зазначає міський голова.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!