Проекти рішень виконавчого комітету

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження передавального акта газети Хмельницької міської ради “Проскурів” 

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження передавального акта газети Хмельницької міської ради “Проскурів” 

 

Розглянувши клопотання керуючого справами виконкому міської ради Ю. Сабій, керуючись Законом України про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Законом України “Про реформування комунальних та державних друкованих засобів масової інформації, враховуючи рішення міської ради від 18.05.2016 року №69 та від 04.07.2018 року № 9 “Про реформування газети Хмельницької міської ради “Проскурів”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести на розгляд сесії Хмельницької міської ради пропозицію про затвердження передавального акта газети Хмельницької міської ради “Проскурів”(додається).

2. У зв’язку із зміною засновника друкованого видання, доручити повноважному представнику засновника — міському голові Симчишину Олександру Сергійовичу укласти договір про передачу прав до правонаступника із зазначенням умов щодо забезпечення функціонування друкованого засобу масової інформації, збереженням його назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості відповідно вимог Закону України “Про реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації”, цивільного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

 

Міський голова О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!