Новини

Слухачі «Академії керівників» завершили навчання та отримали відповідні сертифікати

Сьогодні в сесійній залі Хмельницької міської ради керівники комунальних підприємств, які пройшли курс «Академія керівників», отримали сертифікати про закінчення навчання. Протягом двох місяців учасники тренінгу пройшли 18 занять, на яких мали можливість розглянути поняття керівника та лідера, отримати знання з мотивації та розвитку персоналу у своїй компанії, навчитися організовувати роботу персоналу з метою ефективного виконання робочих завдань тощо. Важливим аспектом навчальної програми було орієнтування керівників на важливості самоосвіти та постійного професійного удосконалення.

Із завершенням навчальної програми та успішною здачею тестування від міського голови Олександра Симчишина учасників привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

«Завершилися тренінгові навчання у Хмельницькій міській раді для керівників комунальних підприємств. Така якісна робота дуже потрібна, адже керівники повинні мати лідерські якості, вони повинні вміти правильно ставити завдання і вимагати якісного виконання поставленого завдання від працівників. Сподіваюся, що отримані знання допоможуть вам у щоденній роботі», - наголосила Юлія Сергіївна.

У ході занять учасники тренінгової програми були поділені на дві команди «Поділля» та «Крок». Кожна команда мала свого капітана та змагалася за перемогу, виконуючи різноманітні завдання. Загалом у навчанні взяло участь 24 особи.

За результатами роботи очільники підприємств здобули практичні знання як підбирати, мотивувати та розвивати власну команду, ставити робочі цілі та задачі, контролювати хід їх виконання, тримати зворотній зв’язок зі співробітником, планувати власний час, навчилися поводити себе в конфліктних ситуаціях та ефективно їх вирішувати, підвищили власний рівень стресостійкості.

На завершення освітньої програми учасники пройшли тестування та отримали відповідні сертифікати, які й вручила керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

У планах міської влади – продовжувати такі навчальні програми, адже отримані знання допомагають керівникам в щоденній роботі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!