Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення четвертої сесії Хмельницької міської ради №2 від 31.10.2006 року

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення двадцять сьомої сесії

№10 від 14.12.2018 р.

 

Про внесення змін до рішення четвертої сесії Хмельницької міської ради №2 від 31.10.2006 року

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення четвертої сесії Хмельницької міської ради від 31.10.2006р. №2 «Про утворення цільового фонду Хмельницької міської ради соціально-економічного та культурного розвитку міста та затвердження Положення про нього, виклавши у новій редакції наступні пукти Положення:

1.1. пункт 3.1: «Головними розпорядниками коштів цільового фонду є керівники виконавчих органів, які отримують повноваження шляхом встановлення призначень цільового фонду».

1.2. пункт 3.2.5: «Оформлення передплати на газети організаціям інвалідів, ветеранів війни та праці, окремим категоріям громадян».

1.3. пункт 4.1: «Бухгалтерський облік фінансово-господарських операцій цільового фонду здійснюється відділами бухгалтерського обліку головних розпорядників коштів цільового фонду в розрізі джерел надходжень та напрямків використання коштів».

1.4. пункт 4.3: «Звіт про використання коштів цільового фонду затверджується міською радою щоквартально, на основі звітності, наданої головними розпорядниками».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та децентралізації.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!