Новини

Якщо помітили безхатька – повідомте у Хмельницький міський центр соціальної підтримки та адаптації

Хмельницький міський центр соціальної підтримки та адаптації, який знаходиться на вул. Житецького, 22, закликає хмельничан не бути байдужими, до людей, котрі не мають домівки.  Особливо гострим питання є у зимовий час. Тому, якщо ви помітили осіб,  які не мають постійного місця проживання та проживають на вулицях, в парках, підвалах,  під'їздах  будинків,  на горищах, об'єктах незавершеного будівництва,  в інших місцях, непризначених та непридатних для проживання, просимо звертатися до Центру за адресою: м. Хмельницький, вул. Житецького, 22, тел. (0382) 75-29-86, 67-51-13, 67-18-88 (з 17.00-8.00).

Центр організовує для цих людей ночівлю та надає соціальні послуги (психологічні, медичні, юридичні тощо), забезпечує бездомних осіб тимчасовим житлом та надання соціально-побутових та інформаційних послуг.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!