Новини

П’ятикласники ЗОШ №22 побували на екскурсії у Хмельницькій міській раді

Сьогодні гостями міської ради були учні трьох п’ятих класів Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Олега Ольжича. Юним хмельничанам розповіли про історію будівлі міської ради, в якій ще минулого століття, у 1904 році, знаходилось Олексіївське реальне училище, а нині працює керівницво міста, про досягнення колишніх міських голів, показали сесійну залу міської ради. Із дітьми із задоволенням поспілкувалася керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

Школярі в ігровій формі обирали серед однокласників міського голову, його заступників, секретаря міської ради, мали можливість посидіти на їх робочих місцях у залі. Більшістю голосів очільником міста діти обрали Ігоря Саліпу, учня 5-Б класу, який розповів за що любить рідний Хмельницький і пообіцяв перетворити його на найкраще місто в Україні.

Хто знає, можливо серед сьогоднішніх екскурсантів є і майбутні депутати, і люди, які будуть творити історію не лише міста, а й усієї держави.

Такі екскурсії стали традиційними. Щоп’ятниці у міську раду водять школярів міста. Коли екскурсії відвідають п’ятикласники усіх навчальних закладів, між ними буде проведено серію ігор брейн-рингу на кращі знання про місцеве самоврядування, який запланований на 4 грудня. Команда-переможець отримає спеціальний приз від міського голови Олександра Симчишина.

Наступними гостями міської ради стануть учні СЗОШ №29, яких шляхом жеребкування визначили сьогоднішні екскурсанти.

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!