Новини

Міський голова Олександр Симчишин зустрівся із людьми з інвалідністю

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3-го грудня, в приміщенні Хмельницької обласної філармонії відбулася зустріч та концертна програма, яку організувало управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради. На урочисті заходи завітав міський голова Олександр Симчишин.

«Завжди приємно бачитися з вами, бо маємо про що говорити. Ми робимо багато речей, щоб ваше життя стало хоч трішки комфортнішим - від понижень на тротуарах до будівництва повноцінних та якісних пандусів, якими справді можна користуватися. У 2018 році ми виділили безпрецедентну суму - 18 мільйонів гривень - на матеріальну допомогу для тих, хто цього потребує (21 тисяча осіб). На рік прийдешній плануємо збільшення цих коштів. Щороку ми запроваджуємо нові послуги в реабілітаційних центрах. Знаємо про всі ваші проблеми і намагаємся робити максимум, щоб їх вирішити», - зазначив Олександр Сергійович.
Також міський голова відзначив подяками благодійників, які завжди йдуть назустріч у підтримці людей з інвалідністю, а також нагородив активних містян, які, попри хвороби, працюють і додають оптимізму іншим. Також присутнім вручили продуктові набори.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!