Новини

З керівниками автотранспортних підприємств обговорили питання якісної роботи у зимовий період

В управлінні транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради за участю представників управління Укртрансбезпеки в Хмельницькій області та поліції відбулась робоча зустріч з керівниками автотранспортних підприємств та перевізниками, які надають транспортні послуги у нашому місті. Головною темою для обговорення стало питання стабільної та якісної роботи у зимовий період.

Серед іншого, наголошено на необхідності здійснення щоденного контролю за технічним та санітарним станом транспортних засобів, проведення планових інструктажів з водіями автобусів в частині культури обслуговування пасажирів.

Перевізники надали пропозиції щодо належної організації дорожнього руху та проведення контролюючими органами необхідних перевірок в період заїзду транспортних засобів на території матеріально-технічних баз, для того щоб не створювати для пасажирів додаткових незручностей у ранкові години.

Наступного тижня заплановано провести чергове засідання робочої групи з питань організації та контролю за роботою громадського транспорту в м. Хмельницькому, на якому також обговорюватимуться нагальні питання транспортного обслуговування хмельничан.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!