Новини

Володимир Гончарук поспілкувався із мешканцями мікрорайону Ракове

Заступник міського голови Володимир Гончарук провів виїзний прийом. Цього разу поспілкуватися із представником влади мали змогу мешканці мікрорайону Ракове. Під час прийому було порушено чимало питань, які стосувалися ремонту будинків та прибудинкових територій, облаштування дитячих майданчиків, обрізки та омолодження дерев, створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку тощо. Проте, не лише скарги та побажання озвучували хмельничани, відвідувачі дякували міському голові Олександру Симчишину та міській владі за облаштування дитячих майданчиків, футбольного поля у мікрорайоні та покращення інших вкрай необхідних для комфортного життя умов.

Мешканця будинку, що на Чорновола, 182б, хвилювало питання ремонту та утримання будинку. Також він порушив питання виведення будинків із фонду Міністерства оборони України та зміни статусу квартир із службових і оформлення житла у приватну власність.

Представника гуртожитку на вулиці Госпітальній, 2 також цікавило питання облаштування прибудинкової території, ремонту сходів, обрізки дерев. Особливо гостро для мешканців гуртожитку стоїть питання відновлення гарячого водопостачання, яке відсутнє уже багато років.

Ініціативна група з будинку, що на Майборського, 13, просила вирішити проблему із відновленням роботи ліфту, який відключили через заборгованість окремих мешканців.

Питання вуличного освітлення турбувало мешканців будинку на вулиці Майборського, 4/1.

Активних мешканців мікрорайону цікавили програми співфінансування, які передбачені міською радою. Так відвідувачка, яка проживає у будинку на вулиці Довженка, 14, поспілкувалася із Володимиром Гончаруком стосовно програми «Теплі кредити».

Протягом особистого прийому громадян Володимир Володимирович дав детальні роз’яснення з усіх порушених питань та відповідні доручення відповідальним службам.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!