Новини

Секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак поспілкувався із хмельничанами в телефонному режимі

Сьогодні під час прямої телефонної лінії до секретаря Хмельницької міської ради Михайла Кривака звернулося 11 хмельничан. Дозвонювачів турбували питання руху громадського транспорту, ремонту прибудинкових територій, обрізка дерев, перенесення контейнерних майданчиків тощо.

Два дзвінки стосувалося перенесення сміттєвого майданчика поблизу будинку №4 на вулиці Будівельників. Жінки не лише скаржилися, але й давали конструктивні пропозиції щодо місця розташування майданчика. Михайло Михайлович пообіцяв детально вивчити питання та розібратися із ситуацією.

Ще два звернення стосувалося руху транспорту, а саме тролейбусів №10 та №2. Хмельничани скаржаться, що в час пік неможливо доїхати із мікрорайону Озерна до Хмельницької міської лікарні. Особливо питання ускладнилося через омолодження дерев, яке зараз проводять комунальні служби на Старокостянтинівському шосе. Секретар міської ради повідомив, що дані роботи заплановано закінчити до 30 листопада.

Мешканка будинку №27, що на Львівському шосе, просила провести омолодження дерев, вирішити питання із освітленням в підвалі будинку та асфальтуванням прибудинкової території. В ході розмови Михайло Кривак зазначив, що зараз хороший час для омолодження дерев, а от із ремонтом прибудинкової території потрібно зачекати до наступного року.

Ще один хмельничанин цікавився доплатою, яка передбачена членам сімей репресованих осіб. Відповідне рішення «Про встановлення надбавки до пенсії членам сімей репресованих та реабілітованих на 2018 рік» прийнято на сесії Хмельницької міської ради і передбачає щомісячну надбавку до пенсійних виплат. Михайло Михайлович порадив дозвонювачу звернутися до управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, де йому детально все роз’яснять та допоможуть оформити відповідні документи.

Загалом протягом години було порушено різнопланових 14 питань.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!