Новини

Влада міста підписала Меморандум про співробітництво між Хмельницьким та містами Альянсу Шовкового шляху

Продовження Хмельницько-Китайської дружби і співробітництва. 11 листопада у Хмельницькому перебувала делегація з Китаю: Генеральний секретар Альянсу міст Шовкового шляху У Бісю, голова правління підприємства Цзян Венчао та генеральний менеджер ще одного підприємства Жанг Чуанг. Обидвоє представляють місто Yiwu - одне з найбільших міст-площадок міжнародної торгівлі. Водночас найбільший центр оптової торгівлі світу! Понад 2,6 млн кв.м займає Центр торгівлі! Хмельницький гості вибрали, маючи досить схожі риси.

З пані У Бісю підписали Меморандум про співробітництво між Хмельницьким та містами Альянсу Шовкового шляху. Меморандум передбачає співпрацю в сферах економіки, торгівлі, бізнесу. Проведення виставок, заходів, представлення місцевих підприємств серед ділових кіл Китаю, спільні заявки на гранти. Спільні проекти в галузі культури та туризму.

Далі відбулася зустріч з презентаціями наших підприємств, інвестиційного та логістичного потенціалу міста та підприємств, логістичних центрів, виставок міста Yiwu.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!