Новини

В міській раді презентували перший в Україні міський портал для волонтерів

“Ліга волонтерів” - унікальна онлайн-платформа для хмельничан, які хочуть поліпшити своє місто: прибрати у парку, посадити молоді дерева, допомогти у притулку для тварин, зібрати подарунки для сиріт тощо.

За кожну волонтерську допомогу користувач платформи отримає подарунок.

За допомогою платформи міська влада, громадські організації та мешканці можуть пропонувати хмельничанам ініціативи, в яких потрібна волонтерська допомога. Зареєструватися на сайті дуже просто - наприклад, для входу можна використати свій акаунт у Facebook.

"Фактично, це систематизація роботи всіх тих, хто проявляє активність, - каже міський голова Олександр Симчишин. - Дуже важливо, що наше місто перше в Україні, де починає діяти така практика. Так, вже зараз ми почали підготовку до Різдвяного ярмарку і потребуємо допомоги волонтерів. Уже зареєстрували подію на сайті і чекаємо активності хмельничан".

Адреса платформи - https://changer.in.ua/intropage/

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!