Новини

Електронну петицію "Транспортна розв’язка по вулиці Трудовій" направлено на розгляд

Відділ роботи зі зверненнями громадян міської ради повідомляє, що, відповідно до пункту 4.3. "Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді", затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію "Транспортна розв’язка по вулиці Трудовій (район авторинку)", збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 8 листопада петицію підписали 507 осіб з 500 необхідних.

Текст петиції: "У зв’язку зі стрімким розширенням мікрорайону та збільшенням чисельності його населення виникла потреба в додатковому міському транспорті по вулиці Трудовій (біля авторинку). У вказаному мікрорайоні побудовано та заселено багато житлових комплексів, ще кілька в процесі будівництва, функціонує ТРЦ Woodmall, а кількість маршруток лише скорочується (№20 відмінено, №61 відмінено, №28 – залишилося 4 машини). Виїхати вранці до центру неможливо! Як і доїхати від залізничного вокзалу до автостанції №1. Просимо покращити транспортну розв’язку по вулиці Трудовій (біля авторинку) до центру в робочі дні".

Автор: Хайнацька Юлія Юріївна

Дата початку збору підписів: 14 серпня 2018 р.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам з наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!