Новини

На восьми маршрутах визначено переможців конкурсу з перевезення пасажирів

На новий конкурс з перевезення пасажирів на автомобільних маршрутах загального користування було виставлено 13 об’єктів, які включали один або два маршрути громадського транспорту. Проте на конкурс було подано заявки лише на шість об’єктів від трьох перевізників.

На маршрут №51 (завод «Катіон» – м-н Ракове) подавався фізична-особа підприємець О. Мішин. За результатами голосування конкурсної комісії з цим перевізником буде укладено договір на п’ять років, оскільки заявлені транспортні засоби відповідають усім вимогам. Комунальне підприємство «Електротранс» обслуговуватиме маршрут №2 (мікрорайон Ракове – мікрорайон Гречани) та №52 (завод «Катіон» - мікрорайон Ракове). З «Електротрансом» договір у двох випадках буде укладено на один рік, оскільки підприємство має певні інвестиційні зобов’язання щодо рухомого складу.
За результатами конкурсу ТОВ «Рембуд-транс» обслуговуватиме маршрути №23 (завод «Катіон» – мікрорайон Книжківці), №50 (ПМС-250 – "М’ясокомбінат"), №27 (мікрорайон Озерна – мікрорайон Ружична), №55 (мікрорайон Лезневе – мікрорайон Ракове), №47  (завод «Катіон» – мікрорайон Перший парковий).

Як зазначив заступник міського голови Андрій Бондаренко, який є головою конкурсної комісії з перевезення пасажирів на автомобільних маршрутах загального користування, відсутність заявок по семи об’єктах – безпрецедентний факт.

«Якщо раніше перевізники подавалися одночасно по кількох маршрутах, відтак була жива конкуренція, то зараз маємо той факт, що по семи об’єктах ми не маємо жодної заявки. Тому будемо укладати договори на тимчасові перевезення, а далі оголошувати повторний конкурс, – говорить Андрій Бондаренко. – Це тимчасові заходи, у перспективі ми бачимо вирішення проблеми з громадським транспортом у місті за рахунок закупівлі одиниць техніки для нашого комунального підприємства «Електротранс», наразі ведемо перемовини щодо придбання транспорту у лізинг».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!