Новини

У Хмельницькій міській раді побували студенти вишів з 11 областей України

Студентська молодь – прогресивна частина суспільства, від активної участі у громадських справах, суспільних перетвореннях якої значною мірою залежить майбутнє нашої держави. Сьогодні учасниками екскурсії Хмельницькою міською радою були студенти вищих навчальних закладів з 11 міст України – учасники Всеукраїнського форуму «ОСС Майбутнього 2.0: найкращі практики, колаборація ідей».

У теплій і доброзичливій атмосфері молоді хмельничани із задоволенням спілкувалися і фотографувалися з очільником міста Хмельницького Олександром Симчишиним та керуючою справами виконавчого комітету, ідейною натхненницею освітнього проекту – екскурсії міською радою Юлією Сабій.

Традиційно Олександр Сергійович влаштував своєрідний конкурс між екскурсантами на знання історії міста Хмельницького та сучасного місцевого самоврядування. Ті, хто правильно відповідав на запитання, отримали від міського голови подарунки – футболки з написом «Я люблю Хмельницький».

Очільник міста розповів екскурсантам про напрацьовані спільно з активною молоддю, представниками студентського самоврядування цікаві проекти, які реалізовуються у місті Хмельницькому. Зокрема, створення Молодіжного парку, під який уже відведено 4 га землі на березі Південного Бугу і планується його благоустрій, та комунальної установи «Хмельницький молодіжний центр».

«Хочемо молоді показати, що треба тут, у місті Хмельницькому, реалізовуватись. Хочемо, щоб молодь не виїжджала з України, а залишались тут навчатись і працювати", - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Сподіваємось, що для молоді міста візит у Хмельницьку міську раду був корисним і цікавим.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!