Новини

Перший територіальний осередок ГО "Патріотичне братство прикордонників України" було створено у Хмельницькому

Сьогодні міський голова Олександр Симчишин провів зустріч з керівником громадської організації "Патріотичне братство прикордонників України" Олегом Медведчуком. 
Нещодавно на Хмельниччині створено обласний осередок громадської організації "Патріотичне братство прикордонників України" (Хмельницький ОС ГО ПБПУ). 
У ході зустрічі очільнику міста було представлено начальника відокремленого осередку Братства та обговорено питання, які є важливими для згуртування патріотичних сил в боротьбі з агресією РФ . 
Після свого заснування ГО "Патріотичне братство прикордонників України" розпочала заходи із формування власних територіальних підрозділів. 
Ділянкою відповідальності вказаного підрозділу визначено територію, що співпадає з адміністративною межею м. Хмельницького та Хмельницької області. 
Командиром Хмельницького обласного осередку ГО ПБПУ призначений майор Брошко Андрій Михайлович, заступником керівника - майор Носаль Сергій Григорович. Вони є офіцерами- прикордонниками, учасниками війни з Росією.
Символічно, що перший територіальний осередок ПБПУ створено саме на Хмельниччині, яка є основним постачальником кадрів для підготовки офіцерів Держприкордонслужби України. Тут мешкає велика кількість ветеранів-прикордонників, воїнів ЗСУ та добровольців, які взяли участь в захісті суверенітету України від російської агресії. Вважаємо, що Хмельницький осередок Братства зможе об'єднати їх зусилля в патріотичних прагненнях, готовності стати на захист Держави.
З інформацію щодо керівника Хмельницького обласного осередку ГО ПБПУ майора Андрія Брошка можна ознайомитись
тут.
Вичерпну інформацію про громадську організацію Патріотичне братство прикордонників України можна дізнатися через її офіційний вісник (сайт) за адресою: http://bratstvo-kordon.org.ua/

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!