Новини

Олександр Симчишин про початок опалювального сезону в Хмельницькому

«Сьогодні ми розпочали опалювальний сезон у Хмельницькому. У медичні заклади та дитячі садки тепло почали подавати ще в понеділок ввечері, тепер поступово - і для всіх інших споживачів. Це раніше, ніж зазвичай, але маємо значне зниження температури. Наразі жодних проблем з початком опалювального сезону не бачимо. Звісно, є робочі моменти - повітря в квартирах, тощо. Вони поступово врегулюються.

Це наслідок великої роботи тепловиків, яка починається наступного дня після завершення попереднього опалювального періоду. Маємо щодо цього чіткий план, інвестиційну програму, програму розвитку підприємства. Дякую колективу за роботу навіть в умовах гострої нестачі кадрів, бо майже 40 працівників підприємства мобілізовані!

Загалом підготовка до опалювального сезону обійшлася близько 90 млн грн. За ці кошти вдалось поставити нові котли, модернізувати, відремонтувати існуючі, відремонтувати когенераційні установки, замінити старі мережі і тд.

«Хмельницьктеплокомуненерго» активно працює над тим, щоби мати генеративні можливості. Маємо твердопаливні котли, когенераційні установки.

Найновіша установка - благодійна допомога від міжнародних партнерів - уже встановлена і працює. Ми будемо виробляти понад 8 МВт власної електроенергії. Її достатньо для забезпечення роботи своїх котелень.

Готуємося до важкого опалювального сезону. Працюємо далі…», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!