Новини

До Дня працівників торгівлі вручили відзнаки «На захисті України»

"Торгівля у Хмельницькому - особливо значущий вид діяльності.
 
До Дня працівників торгівлі вручив відзнаки «На захисті України». Напередодні зустрівся із представниками сфери торгівлі, закладів ресторанного господарства, сфери послуг, які в свій час стали на захист нашої держави, членам родин воїнів, які зараз боронять країну від навали ворога.
Подякував підприємцям, їхнім чоловікам, синам, які зробили важливий хоч і важкий вибір, але завдяки цьому вибору ми і живемо.
 
Дякую тим, хто продовжує справу чоловіка, сина, хто повернувся і продовжує підприємницьку діяльність. Український бізнес, в тому числі і сфера торгівлі - унікальний. Були порушені чи зруйновані ланцюги постачання,є, але український бізнес вижив, почалися тотальні відключення світла і бізнес теж пристосувався. Українці вижили в цій ситуації і далі виживають. Всі ці виклики ми здолаємо заради наших дітей і в Памʼять про наших Героїв!
 
Вітаю усіх працівників торгівлі! Без вас ніяк", - розповів міський голова Олександр Симчишин у власному телеграм-каналі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!