Чучин Сергій Сергійович

Чучин Сергій Сергійович

Сергій Чучин народився 29 липня 1988 року у селі Веселе Покровского району Донецької області.

Здобув вищу освіту як вчитель фізичної культури у Донецькому інституті здоров’я фізичного виховання та спорту. Проживав у місті Хмельницькому. Працював у компанії «Смарт Ліфт», тому і отримав свій позитивний «Ліфтер».

Із перших днів повномасштабної війни подався до лав Збройних Сил. Служив у силах спеціальних операцій, був водієм-розвідником, навідником. Спочатку обороняв Україну на Київщині, пізніше був Бахмут та Херсонський напрямок.

Загинув воїн 6 жовтня 2023 року в селі Вербове Пологівського району Запорізької області в бою від поранення у голову.

Сергій був дуже щирою, доброю та порядною людиною. Найбільше за все любив свою доньку і дуже переймався за її майбутнє. Ще памʼятаємо Сергія людиною свого слова. Його дуже поважали побратими, згадуючи про нього як про відповідальну та дуже чуйну людину. Завдяки його діям було врятовано життя військового медика та ще чимало побратимів.

Тепер Сергію навіки 35 років…

У нього залишилися батьки та донька.

Поховали Героя у рідному селі Веселе на Донеччині.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!