Новини

Працівники МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» продовжують підготовку до нового опалювального сезону

В процесі підготовки до опалювального сезону працівники Міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» за минулий тиждень виконували поточні та планові роботи.

Оперативно реагували на звернення споживачів, яких загалом надійшло підприємству 20: усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання, виконували ремонт внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства, надавали відповіді на звернення щодо проведення нарахувань за опалення та гаряче водопостачання.

Комунальники продовжують гідравлічне переналагоджування елеваторних вузлів споживачів теплової енергії 2 котелень центрального та південно-західного районів міста.

Прийнято в експлуатацію 2 нових лічильника гарячої води та замінено 50 лічильників гарячої води, в яких закінчився термін чергової повірки.

Триває реконструкція 3 котелень підприємства із заміною котлоагрегатів на нові. Виконуються роботи з обв’язування нових котлів трубопроводами теплоносія, газопостачання, димовідведення тощо.

Працівники проводять модернізацію щитів автоматики керування 6 котлів, виконують капітальний ремонт 2 котлоагрегатів із заміною їх внутрішніх трубопроводів (конвективних частин, екранних труб).

Проводили роботи з планового технічного обслуговування та ремонту обладнання 10 теплових пунктів, а також запуск в роботу після таких робіт 21 теплового пункту.

Здійснювали поточний ремонт обладнання 5 котелень: котлів, димотягів, трубопроводів холодної та хімочищенної води, насосного парку тощо.

Продовжується поточний ремонт 2 когенераційних установок.

Виконували поточний ремонт теплових мереж по вул. Майборського, вул. П. Мирного.

Комунальники продовжують капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані, зокрема у різних етапах виконання (розкопування, демонтаж, монтаж, благоустрій, асфальтування тощо) проводяться роботи на 9 ділянках по вул. Трембовецької, вул. Завадського, вул. Подільській, вул. Міхновського, вул. Зарічанській, вул. Молодіжній, вул. Шухевича, вул. Перемоги.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!