Проекти рішень міської ради

Про надання дозволу на укладення договорів про співпрацю з товариством з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Міський індустріальний парк Хмельницького» щодо будівництва інженерно-транспортних мереж до індустріального парку «Хмельницький» внесенн

 

Про надання дозволу на укладення договорів про співпрацю з товариством з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Міський індустріальний парк Хмельницького» щодо будівництва інженерно-транспортних мереж до індустріального парку «Хмельницький» внесення змін в рішення позачергової 24 сесії міської ради від 10.02.2023 №27

 

Розглянувши клопотання управління капітального будівництва Хмельницької міської ради, управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради та товариства з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Міський індустріальний парк Хмельницького», з метою прискорення початку функціонування індустріального парку «Хмельницький», враховуючи Концепцію індустріального парку «Хмельницький», затверджену рішенням Хмельницької міської ради від 14.12.2018 №15, договір про створення та функціонування індустріального парку від 29.10.2021 №60, беручи до уваги Порядок надання коштів на облаштування індустріальних (промислових) парків та/або забезпечення будівництва об’єктів інженерно-транспортної  інфраструктури, необхідних для створення та функціонування індустріальних (промислових) парків, а також здійснення компенсації витрат на підключення та приєднання до інженерно-транспортних мереж, затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2024 №644, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл управлінню капітального будівництва Хмельницької міської ради на укладення договору про співпрацю з товариством з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Міський індустріальний парк Хмельницького» щодо будівництва інженерно-транспортних мереж до індустріального парку «Хмельницький».

2. Надати дозвіл управлінню комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради на укладення договору про співпрацю з товариством з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Міський індустріальний парк Хмельницького» щодо будівництва об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури до індустріального парку «Хмельницький».

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови М.Ваврищука та заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В.Новачка.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!