Розпорядження міського голови

​​​​​​​від 11.07.2024 № 162-р "Про затвердження заходів щодо підвищення кібербезпеки та забезпечення захисту персональних даних у виконавчих органах міської ради, комунальних підприємствах, установах та організаціях"

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 11.07.2024 № 162-р

Про затвердження заходів щодо підвищення кібербезпеки та забезпечення захисту персональних даних у виконавчих органах міської ради, комунальних підприємствах, установах та організаціях

 

З метою підвищення кібербезпеки та забезпечення захисту персональних даних, на підставі законів України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та Типового порядку обробки персональних даних, затвердженого наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 08.01.2014 № 1/02-14, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Затвердити заходи щодо підвищення кібербезпеки та забезпечення захисту персональних даних у виконавчих органах міської ради, комунальних підприємствах, установах та організаціях, що підпорядковані Хмельницькій міській раді згідно з додатком.
  2. Керівникам виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств та установ забезпечити належне дотримання вимог законодавства України у сфері кібербезпеки, захисту персональних даних при виконанні професійних чи службових або трудових обов'язків усіма працівниками та забезпечити своєчасне виконання затверджених заходів.
  3. Керівникам виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств та установ в термін до 1 вересня 2024 року забезпечити прийняття або внесення змін до внутрішніх документів щодо підвищення рівня кібербезпеки та забезпечення захисту персональних даних згідно Типового порядку обробки персональних даних, затвердженого наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 08.01.2014 № 1/02-14.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету.

 

Міський голова    Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!