Новини

На хмельницькому полігоні ТПВ триває будівництво очисних фільтрувальних споруд

Виконавець проєкту литовська компанія "Arionex LT", устаткування виготовляє австрійська компанія "Rotreat Abwasserreinigung". Технічний нагляд здійснює французька компанія "Egis".

«Проінспектували хід виконання робіт з будівництва очисних фільтрувальних споруд на полігоні ТПВ. Виконавець проєкту литовська компанія "Arionex LT", представник якої Ірмантас Сідлаускас також був присутній на об’єкті та розповів детальніше про виконання робіт: наразі триває процес облаштування ємностей збору фільтрату та ємностей накопичувача очищених стічних вод. Також триває підготовка майданчика для встановлення самої установки. Нагадаю, установку очищення фільтрату виготовляє австрійська компанія "Rotreat Abwasserreinigung". Принцип її роботи – метод зворотного осмосу», - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі «Фейсбук».

Проєкт фінансується за грантові кошти від Інвестиційної платформи сусідства ЄС та Європейського банку реконструкції та розвитку.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!