Новини

Від початку 2024 року послугами "Ветеранського простору" скористалися понад 600 людей

""Ветеранський простір" тільки набирає обертів, а вже маємо з початку 2024 року більше 600 людей, які скористалися його послугами. Це і військові, і їхні родини, родини полеглих Героїв, полонених тощо.
 
Головний принцип - "Нічого для ветерана без ветерана". У "Ветеранському просторі" працюють і колишні військові, і родичі полеглих, і люди, які волонтерили з 2024 року. Тут консультують психологи, юристи, реабілітологи, соціальні працівники, надаються консультації щодо працевлаштування, перекваліфікації.
Задля зручності для ветеранів встановили ліфт-підйомник. На функціонування установи в 2024 році заклали майже 2 млн грн. Плануємо продовжувати ремонти приміщення, благоустрій території поруч. Роботи ще дуже багато.
 
Але вже зараз хороша команда "Ветеранського простору" працює і за допомогою може звернутися кожен, хто відчуває в цьому потребу.
 
Працюємо далі…" - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі "Фейсбук".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!