Новини

Навчально-тренувальний центр проводить підготовку мешканців громади до національного спротиву

Вже другий рік поспіль Навчально-тренувальний центр Хмельницької міської територіальної громади проводить підготовку мешканців громади до національного спротиву. Проект реалізується згідно Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву, яка затверджена командувачем Сил Територіальної Оборони. Термін навчання три з половиною місяці. Щотижневі заняття дають можливість ознайомитись більше ніж з 15 предметами військової науки. Це і вогнева, тактична, домедична підготовки, мінна безпека, зв'язок та інші.

Для викладання цих предметів залучають найкращих фахівців міста, учасників бойових дій, викладачів Національної академії Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького.

По завершенню учасники отримують сертифікати про проходження курсу базової підготовки громадян України до національного спротиву при навчально-тренувальному центрі Хмельницької громади.

У планах Центру збільшення програм навчання та залучення ще більшої кількості мешканців нашої громади до підготовки.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!