Новини

«Контакт-центр» Хмельницької міської ради працює цілодобово

«Контакт-центр» Хмельницької міської ради забезпечує цілодобовий прийом звернень та вживає негайні заходи по виклику відповідних служб та осіб при виникненні аварійних ситуацій.

Також надає консультації з питань житлово-комунального, транспортного, торгівельного обслуговування та з інших питань.

Від початку року спеціалістами «Контакт-центру» надано 20246 консультацій, та зареєстровано 8977 звернень. Проблеми, що порушувались, стосувались електропостачання, холодного та гарячого водопостачання, газопостачання, соціального захисту, тощо.

Звернення можна залишити телефоном за номерами: 15-80, (0382)764140, 0675551580, 0735551580, через ЧатБот та на сайті «Контакт-центру». В системі уже зареєстровано більше 40500 мешканців.

Також радимо реєструватись в ЧатБоті м. Хмельницького, де можна не тільки залишити звернення, а й отримати інформацію про ремонтні роботи за Вашою адресою та отримати довідкову інформацію (комунальні питання, охорона здоров’я, освіта, соціальний захист, транспорт). Також в ЧатБот додана можливість оцінити роботу підприємств та установ, залишивши коментар до оцінки.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!