Рішення міської ради

Про внесення змін до Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення сорок дев’ятої сесії

№37 від 08.04.2015 р.

 

 

Про внесення змін до Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького

 

З метою забезпечення надходжень до міського бюджету пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького, розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законами України “Про регулювання містобудівної діяльності”, «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького, затвердженого рішенням двадцять другої сесії міської ради від 17.12.2008р. №23 із внесеними змінами та доповненнями, а саме:

1.1. Розділ 5 викласти у новій редакції:

«5.1. Для виявлення замовників будівництва управління капітального будівництва систематично щотижня проводить моніторинг відомостей, включених до єдиного реєстру дозвільних документів, який формується Державною архітектурно-будівельною інспекцією України відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.06.2011 року №92.

5.2. У разі виявлення та встановлення в єдиному реєстрі факту початку будівництва або введення об’єкта до експлуатації без укладення договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького управління капітального будівництва Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів проводить розрахунок розміру пайової участі, належної замовником до оплати, на підставі встановлених міською радою нормативів для одиниці створеної потужності.

5.3. Після проведення розрахунку розміру пайової участі управління капітального будівництва надсилає рекомендованим листом з повідомленням замовнику будівництва лист-пропозицію про необхідність укладення відповідного договору, два примірники проекту договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького, підписані заступником міського голови та скріплені печаткою міської ради, з відповідним розрахунком пайової участі, підписаним начальником управління капітального будівництва.

5.4. Замовник будівництва, який одержав проект договору, підписує його і повертає для реєстрації в управління капітального будівництва у 20-ти денний термін з моменту отримання листа-пропозиції. У разі незгоди з розміром пайової участі, Замовник будівництва протягом двадцяти днів з дня отримання проекту договору надає до Управління капітального будівництва Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів необхідну документацію, щодо підтвердження кошторисної вартості будівництва об'єкта згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами.

5.5. Спори, пов’язані з укладенням договору пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури м.Хмельницького, в тому числі при ухиленні від укладення договору, вирішуються в судовому порядку.»

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Капуру та начальника управління капітального будівництва Т.Поліщук.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!