Новини

Під час прямої телефонної лінії з жителями Хмельницької громади спілкувалася Юлія Сабій

Відбулася чергова пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Упродовж відведеної години з жителями Хмельницької міської територіальної громади спілкувалася керуюча справами виконавчого комітету міської ради Юлія Сабій, яка курує роботу із зверненнями громадян, сферу надання адміністративних послуг тощо.

Жителів громади цікавили питання переважно житлово-комунальної галузі, зокрема, обслуговування управляючими муніципальними компаніями багатоквартирних житлових будинків (наведення ладу у під’їздах, підвалах, технічних поверхах багатоповерхівок), облаштування сміттєвих майданчиків, видалення аварійних дерев.

Мешканці п’ятипід’їздного будинку №13 на вулиці Шухевича, що у мікрорайоні Гречани, нарікали на неправомірні дії інтернет-провайдерів. Мешканцям іншого будинку, що на вул. Героїв АТО, 5, заважає гучний шум вентиляції витяжної системи, встановленої на сусідній будівлі, у нічний час.

Також для громадян, які звертаються на пряму телефонну лінію, важливим є питання працевлаштування. Нинішні реалії – життя в умовах війни, невеликі пенсії змушують громадян, старше працездатного віку, продовжувати трудову діяльність. Посприяти у працевлаштуванні до керуючої справами виконавчого комітету Юлії Сабій звернулася одна з таких хмельничанок, яка вже впродовж багатьох років знаходиться на заслуженому відпочинку.

На частину звернень керуюча справами дала усні роз’яснення, решта буде направлена до відповідних структурних підрозділів для подальшого розгляду та роботи.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!