Новини

Одинадцятикласники завершили вивчення предмета «Захист України» на стрільбищі

Початок нинішнього травня випускники закладів загальної середньої освіти громади запам’ятають надовго.

Впродовж певного часу вони опановували ази предмета «Захист України». А завершили вивчення цієї дисципліни виконанням стрільби з автомата Калашникова бойовими набоями, удосконаливши навички поводження зі зброєю у польових умовах.

Майже півтори тисячі одинадцятикласників побували у ці дні на військовому полігоні й, під пильним наглядом інструкторів, здійснили стрільби за умовою виконання початкової вправи…

Проведення навчально-польових та навчально-тренувальних занять з предмета «Захист України», зокрема, стрільби з автомата бойовими набоями, є важливим елементом допризовної підготовки юнаків і дівчат. Адже саме на їхніх плечах лежатиме в майбутньому відповідальність за долю держави.

Ворожа орда продовжує топтати нашу землю й тому молоді українці навчаються володіти зброєю… Їхній бойовий вишкіл – це впевненість, що ніякий ворог не зупинить нас на шляху до перемоги.

 

За інформацією

Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!