Новини

Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує на виставку фотографій «Жіночий вимір. Українки»

9 травня 2024 року у виставковій залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва відбудеться відкриття виставки фотографії «Жіночий вимір. Українки» з фондів Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

До експозиції увійшли світлини, які раніше експонувалися у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва на різних виставках, а тепер зберігаються у фондах музею. Це 60 фотографій авторів з різних куточків України, а також на виставці є світлини хмельницьких фотохудожників.

Виставка присвячена жінці. Без перебільшення і з гордістю можна констатувати, що про жінку-українку в світі ходять легенди. Українки ставали королевами, впливали на політику великих держав, з’являлися на полотнах всесвітньовідомих художників і створювали всесвітньовідомі полотна власноруч. Вони робили наукові відкриття, виступали на світових сценах, засновували школи і писали книжки. Лікарки, учительки, журналістки, спортсменки, волонтерки, матері, дружини, доньки – щодня роблять безцінний внесок для нашої Перемоги.

Показ робіт виставки фотографії «Жіночий вимір. Українки» триватиме з 9 травня по 4 червня 2024 року.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!