Новини

У Хмельницькій громаді відслужили панахиду за загиблими Героями

24 лютого 2024 року минає два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. День 24 лютого 2022 року показав усьому світові, що українці – сильна та згуртована нація, здатна стати на захист Батьківщини. Боротьба з агресором триває. Щодня Україна втрачає своїх кращих синів і доньок, які відважно боронять рідну землю від російських окупантів.

Сьогодні у Хмельницькій міській територіальній громаді, у місті Хмельницькому та селах громади, відбуваються заходи з вшанування пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни.

На Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове провели панахиду за героями-хмельничанами, які віддали найдорожче – власне життя за вільну, незалежну та суверенну Україну, за її територіальну цілісність. Молитву за спокій їхніх душ і за Господнє заступництво для родин, котрі втратили найрідніших людей, відслужили священнослужителі, представники Ради капеланів міста Хмельницького.

Вдячні жителі громади та рідні загиблих до кожної могили земляків - Героїв російсько-української війни поклали корзини з квітами.

Вічна пам'ять і шана Героям, які віддали життя за Україну! Герої не вмирають!

Пам’ятаймо!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!