Новини

В пам’ять про Героїв російсько-української війни

Сьогодні в хвилині мовчання згадали Героїв, які віддали життя в боротьбі за українську незалежність. Вшанували пам’ять мирних громадян, які стали жертвами війни. Представники влади міста й області, духовенство, волонтери, небайдужі жителі громади в хвилині мовчання та словах молитви згадали кращих синів та доньок, які загинули.

«Два роки повномасштабного вторгнення, 10 років війни і століття протистояння з московським окупантом. Два роки боротьби, два роки прощань, але й два роки надії, два роки гордості за країну, за націю, за нашу державу та наше майбутнє в незалежній Україні, про яке ми всі мріємо.

Дуже хочеться, аби та єдність, яка була в перші дні повномасштабного вторгнення, була й зараз, щоб всі гуртом, одним кулаком, однією нацією продовжували боротися, іншого вибору у нас просто немає. Я вірю, що ми вистоїмо та переможемо. З небес на нас дивляться Герої, які віддали свої життя за Україну. Тут на нас дивляться наші діти, які повинні мати українське майбутнє. Вічна пам’ять усім Героям!», - сказав заступник міського голови Микола Ваврищук, звертаючись до присутніх.

На завершення прозвучала «Молитва за Україну», як символ продовження боротьби та надії на перемогу.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!