Новини

У Хмельницькому відбувся фестиваль танцю «Зимові візерунки», присвячений Дню Соборності України

Всеукраїнський фестиваль танцю “Зимові візерунки” відбувся у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва. Незмінний організатор заходу – Народний художній колектив ансамбль танцю “Подолянчик”. Участь у фестивалі взяли вихованці Центру хореографічного мистецтва "Постолята", Народного ансамблю "Політехнік" з Києва, а також Народного художнього колективу театру пісні і танцю "Забава " з Харкова. Захід мав і благодійну складову – відвідувачі фестивалю мали змогу задонатити кошти на автівку для військових.

«Третій день ХХХV Всеукраїнського фестивалю танцю "Зимові візерунки " пам'яті Юрія Гурєєва. Екскурсія киян по зимовому Хмельницькому знову з харизматичним екскурсоводом Владиславом та великий концерт на два відділення "МИ З УКРАЇНИ " за участі вихованців Народного художнього колективу театру пісні і танцю "Забава " (м. Харків), Центру хореографічного мистецтва "Постолята" (м. Київ) та студентів Народного ансамблю "Політехнік" (м. Київ), і, звісно, Народного художнього колективу ансамблю танцю "Подолянчик" (м. Хмельницький).

Потужно, щиро, емоційно,тепло, яскраво, талановито... Радість знайомства з новими друзями,

щемні зустрічі з нашими випускниками, які приїхали уже у складі студентського колективу ,

гордість за наших українських дітей, надзвичайно емоційний виступ київських матусь, яскраві хореографічні роботи...

Можна ще довго продовжувати, але неможливо передати ту родинну атмосферу, яка панувала в залі впродовж трьох годин...

Вдячність всім, і педагогам, і артистам, і батькам, і глядачам за шалену енергетику, за щирі емоції, за сльози і за овації, за донати для наших захисників! Все буде Україна!» - розповіла Лариса Гуреєва, завідувачка відділу хореографії Народного художнього колективу ансамблю танцю "Подолянчик".

 

Докладніше – у сюжеті МТРК «Місто».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!