Рішення виконавчого комітету

від 11.01.2024 № 71 "Про надання дозволу на перепоховання останків померлої Таранюк Любові Василівни з кладовища у мікрорайоні Ракове на кладовище у мікрорайоні Корабельний у місті Миколаєві Миколаївської області"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 11.01.2024 № 71

Про надання дозволу на перепоховання останків померлої Таранюк Любові Василівни з кладовища у мікрорайоні Ракове на кладовище у мікрорайоні Корабельний у місті Миколаєві Миколаївської області

                                  

                      

Розглянувши звернення Дмитрієвої Тетяни Леонідівни, керуючись Законом України «Про поховання та похоронну справу» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

1. Надати дозвіл Дмитрієвій Тетяні Леонідівні на перепоховання останків померлої Таранюк Любові Василівни з кладовища у мікрорайоні Ракове (сектор 31 а, ряд 17, місце 6) на кладовище у мікрорайоні Корабельний (сектор 9) у місті Миколаєві Миколаївської області.

2. Начальнику спеціалізованого комунального підприємства «Хмельницька міська ритуальна служба» С. Бортнику в зимовий період, за рахунок коштів Дмитрієвої Тетяни Леонідівни, здійснити ексгумацію померлої Таранюк Любові Василівни.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури міста Василя Новачка та управління комунальної інфраструктури.

 

Міський голова   Олександр СИМЧИШИН  

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!