Новини

Стартував міський турнір з волейболу серед працівників закладів освіти

В турнірі беруть участь працівники навчальних закладів, які підпорядковані Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради.

Заявки на участь подали 22 команди педагогів.

Поєдинки волейболістів приурочено до Дня Соборності України й триватимуть вони від 8 до 12 січня. Початок о 14.00.

Змагання проводяться в спортивних залах ліцею №14 (вул. Степана Бандери, 14/1) та ліцею №3 (вул. Тернопільська, 14/1).

Склад команди: 10 спортсменів. Грають: 4 чоловіки + 2 жінки.

Метою турніру є популяризація волейболу серед працівників освіти міської територіальної громади, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, відзначення Дня Соборності України. А ще це чудова нагода продемонструвати свої спортивні навички, зміцнити здоров’я, зустрітися з колегами, надбати нових друзів. Волейбол - це командний вид спорту, який вимагає від гравців взаємодії, дисципліни, відповідальності, ініціативи, творчості та лідерства.

Керівництво проведенням змагань здійснює управління молоді та спорту й Департамент освіти та науки міської ради. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівську колегію.

Команда-переможниця та команди-призери змагань нагороджуються командними грамотами й кубками.

За інформацією Департаменту науки та освіти

Хмельницької міської ради

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!